ArchitExpert

مرجع متخصصـان معماری

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

مسئولان فرانسوی پروژه موزه لوور ابوظبی فرانسوی موزه در دفاع از فعالیت‌های خود دراین موزه می‌گویند این موزه نه یک لوور کوچک یا مرکز هنرکلاسیک فرانس، بلکه قرار است مرکز گفتگوی تمدن‌ها باشد.

 

موزه لوور ابوظبی که در جزیره سعدیات دردست احداث است، است، با وجود نگرانی و لاش مقامات ابوظبی برای افتتاح آن، به دلیل شرایط سنگین پروژه و برخی مسائل اقتصادی، از برنامه اعلام شده برای سال 2015 عقب ماند. مقامات فرانسوی موزه در دفاع از فعالیت‌های خود دراین موزه می‌گویند این موزه نه یک لوور کوچک بلکه قرار است مرکز گفتگوی تمدن‌ها باشد.

ساخت موزه لوور ابوظبی - ژان نوول - the Louvre Abu Dhabi - Nouvel - construct

لوور ابوظبی درواقع موزه‌ای است که به تدریج از دل سنگریزه‌ها سر برمی آورد. این موزه در محوطه سنگی غول آسیایی، 5000 کارگر عمدتا مهاجر آسیایی را به کار گماشته که انتظار می رود درماه‌های آینده به 7500 نفر افزایش یابد، کارساخت این موزه را به پایان برسانند. سازندگان فرانسوی این پروژه، آن را دربرابر دیدگاه برخی منتقدان نه یک تقلید یا مینیاتور لوور پاریس ونمایشگاه هنر کلاسیک فرانسه، بلکه مرکزی برای گفتگوی تمدن‌ها می‌دانند.»

"جین فرانسیس چارینر" باستان شناس وانسان شناس فرانسوی نیز به عنوان مدیر علمی دراین موزه فعالیت دارد که قصد دارد تصویر تازه‌ای از آنجه که موزه جدید لوور که " نوول "اکنون با عبارت " موزه آرکوتایپی" از آن یاد می‌کند، ارائه دهد. 

چارینر می‌گوید: «موزه لوور ابوظبی به هیچ وجه قرار نیست که یک نسخه کوچک از لوور پاریس باشد. بلکه ما باید موزه جدیدی با هدف ایجاد گفتگوی تمدن‌ها ایجاد کنیم.»

او می‌افزاید: «موزه لوور ابوظبی مینیاتور لوورپاریس و یا یک کالج مرکزی از هنر کلاسیک فرانسه نخواهد بود بلکه ما باید چشم انداز خود را تغییر دهیم و تمدن‌های بزرگ بشری همانند چین و هند را که برای دنیای عرب بسیار اهمیت دارند، دربرنامه‌های خود بگنجانیم. این پروژه علمی و هنری درواقع یک پیام جهانی دارد.»

"ژان نوول" آرشیتکت این موزه می‌گوید: «تا پایان سال جاری – 2015 – ما کار احداث این موزه را به پایان میرسانیم وسپس در ماه‌های پس از آن به کار خود در ساختار داخلی و تزیینات وتجهیزات آن ادامه می‌دهیم. البته برای تکمیل کار دربخش‌های داخلی ساختمان نیز زمان نیاز است اما تاریخ افتتاح رسمی موزه که هنوز تعیین نشده، درسال 2016 خواهد بود.»

وی با اشاره به شرایط آب و هوایی امارات می‌گوید که معیارها و اصولی در ساخت این بنا باید مورد توجه قرار بگیرد که قادر باشد سلامت مجموعه‌های هنری و تاریخی را در محیط اقلیمی این کشور که دمای حرارت آن درتابستان ودرمحیط باز از 40 درجه کمتر نیست،تامین کند.

پروژه ساخت موزه لوور ابوظبی و گوگنهایم ونیز موزه ملی "زاید" که توسط شرکت توسعه سرمایه گذاری توریسم (TDIC) در ابوظبی دردست اجراست درچارچوب های قانونی هنوز عمل نمی کند و مدیری برای آن تعیین نشده اما به گفته یک منبع نزدیک به مقامات اجرایی این پروژه،" هروه باربارت" مدیرعامل موزه لوور پاریس یکی از افرادوگزینه‌های مورد نظر دراین زمینه است.

کار احداث موزه لوور ابوظبی طی قرادادی بالغ بر 1 میلیارد یوروبا موزه لوور، از سال 2007 آغاز شد و "جی لوک مارتینز"رییس موزه لوور پاریس از پیشرفت کار این پروژه بسیار راضی است. او ین پروژه را در صدر الویت‌های کاری خود قرار داده و دوبار درماه به ابوظبی سفر می کند واعضای تیم را تغییر می‌دهد.

ماکت موزه لوور ابوظبی - ژان نوول - the Louvre Abu Dhabi - Nouvel - Maquette

درحال حاضر قرار است 600 اثر فرهنگی در این موزه به هنگام افتتاح قرار داده شود که نیمی از آثار از موزه ملی ابوظبی و نیمی دیگر از موزه فرانسه به امانت داده خواهد شد که شامل آثاری از موزه ورسای نیز هست.

این درحالی است که مسئولان این پروژه از سوی فعالان وموسسات بین‌المللی کار متهم شده اند که این پروژه را با تحمیل شرایط بسیار دشوار زندگی بر صدها کارگران مهاجری به پیش می‌برند که اغلب محروم از ابتدایی‌ترین حقوق انسانی و حتی دستمزد ویا حق انصراف و بازگشت به سرزمین خود هستند. اتهامی که مسئولان این پروژه گاه رد می‌کنند وگاه اعلام می‌کنند که شرایط را بهبود داده‌اند.

 
 
 
منبع: CHN

 

 

مرجع متخصصان معماری - Architexpert             -                 تماس با ما : این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ورود / عضویت

درباره مرجع

خدمات مرجع متخصصان معماری:

  • اخبار روز دنیای هنر و معماری
  • معرفی معماران ایرانی و خارجی و پروژه های آنها
  • اطلاع رسانی مسابقات و رویدادهای معماری، عمران و ساختمان در سطح جهان
  • دانلود مطالب و فیلمهای مرتبط با معماری، عمران و ساختمان

 

راه های تماس

آدرس ایمیل : این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید